+7 (900) 624 40 90

ALLT OM PIXSCAN.RU

VI JOBBAR MED MEDIA SEDAN 1980


Jag heter Michael Mann. Jag är grundare och VD på Pixscan.ru. I början av 80-talet  arbetade jag  inom frikyrkopressen i Sverige. Hamnade senare på lokala tidningar som Karlskoga-Tidning och Nya Kristinehamns-Posten. Startade en av Sveriges första annonsstidningar i Värmland: Storfors Kuriren. 

På 90-talet hamnade jag i Stockholm där jag bland annat arbetade som fotograf på Aftonbladet och Expressen. Hade ett av de tyngsta och svåraste arbeten man kan tänka sig. "Blåljusjournalist" Jag bevakade OS bombaren, Sollvala mordet och hur den jugoslaviska maffian tog död på sig själv. Från 1993 till 2001 var jag tillsammans med Anna-Karin Hallberg "morgongänget" på TV4 Stockholm, Där lyckades vi varje morgon, med små resurser fylla våra tre morgonsändningar. Jag blev samtidigt en av Sveriges första "videojournalister."

I november 2001 lämnade jag Sverige och flyttade till Sankt Petersburg. Tanken var att jag skulle stanna sex månader nu är det snart tjugo år sedan.

Under åren i Ryssland har jag ägnat mig åt journalistik på olika nivåer. Pixscan.ru är vårt senaste projekt. Vi är en grupp på sex medarbetare som hjälper huvudsakligen Skandinaviska företag med allt som kan rymmas inom begreppet "journalistisk".

Snabbt behändigt och till Fixed price.


MICHAEL MANN

mm@pixscan.se


P:S I Sverige var jag  medlem i Svenska Journalsitförbudet, Pressfotografernas Klubb, Publicistföreningen. 


VI GÖR ALL TYP AV JOURNALISTIK

 

FOTOGRAFITJÄNSTER 

Hittar du inte bilden i de vanliga bildbyråernas "stockarkiv". Vi tar din bild. Så som du vill ha den. Vinkeln som förhöjer din artikel. Inom en timme har du den i inkorgen. 1200 kronor. Billigare blir det inte.


REPORTERTJÄNSTER

Vi tar bilden. Vi ställer frågorna. Vi översätter. Vi skriver ut en kortare intervju. Några "säg". Några "citat". Du bygger din artikel på vårt material. Att vi gjort jobbet behöver ingen veta. Vi tar 1500 kronor. 


PRISER OCH VILLKOR

  

NÅGRA NYCKELORD


  • Trygghet
  • Integritet
  • Kvalitet
  • SnabbhetMÖT VÅRT TEAM

Michael Mann

Journalist/fotograf


Har arbetat inom svensk press sedan början av 80-talet. På bland annat lokal och rikspress och under flera år som nyhetsreporter på TV Stockholm.


Julia Lavrova

Project Manager


Är spendeln i nätet. Hon organiserar redaktionen och ser till att alla uppdrag blir utfrörda i tid och enligt de föreskrifter som kunden givit.


Ksenia Smirnova

Fotograf


Har mångårig erfarenhet från såväl fack som nyhetspress. Ksenia Smirnova är också van och arbetar gärna i studio med studioforografering av olika slag. 


VÅRT TEAM ÄR REDO  ATT HJÄLPA DIG ATT FÖRVERKLIGA ERA MÅL
Din svenska mediepartner i Ryssland. Vi hjälper


svenska medier med foto, research. journalistik.


MMBV LTD 2012-2020 © All Rights Reserved


Pixscan.ru

Kontakt Info

+ 7 (900) 624 40 90

Goncharnaya ulitsa 13 Sankt Petersburg